Cikkek

Holnapután, vagyis szombaton az idei első bontás versenyünk is megrendezésre kerül, amit igényeitek szerint draft rendszerben bonyolítunk le. Erről, és a lehetséges stratégiákról írok most az érdeklődőknek egy összefoglaló cikket.

Kicsit finomhangoltunk a Duál szabályzaton is, ami a paklik összetételét illeti, így hamarosan kiírásra kerül egy ilyen verseny is. A Triád pedig egy még sosem játszott formátum, ebből hoztam nektek most egy pakliötletet ízelítőnek.

Tegnap le is zajlott a várva várt élő versenyünk, hiszen több, mint fél év kihagyás után újra összeülhettünk játszani, kezdésként egy Haladó verseny keretein belül. Egy rövidebb beszámolóval készültem most nektek erről a napról, valamint bedobom a top 3 pakli listát is, hogy legyen min csámcsognotok.

Újabb tömény információs cikk következik, készüljetek kávéval. Vasárnap elstartol az élő versenyzés, és ezzel kezdetét veszi az Ősök Hajnala új szezonja, ami több dolog miatt is fontos lesz.

Egy mágus, ami elvarázsol a ... szóval igen. Habár még csak most ismerkedünk az új lapokkal és kombinációkkal, de lassan eljön az idő, amikor kialakulnak a profi versenyeken új meta paklik. A jelenlegi visszajelzések alapján, nagyon megoszlanak a vélemények, hogy melyik kaszt lesz erős, ami jó ómen szerintem.

Egyre több az újítás és az átdolgozás mind a szabályokat, mind pedig a játék többi részét illetően. A Gyakran Ismételt Kérdések aloldalunk is sok új információt tartalmaz már, így a Játékszabály mellett ezen is sokat frissítettünk, kiegészítettünk.

Elérkeztünk a harmadik és egyben utolsó újított Kezdő Pakli bemutatásához, amiket hamarosan elérhetővé teszünk a webshopunkban is. Ezúttal a Vadász kaszthoz készítettem egy erősebb, Amazonos kezdőt, ami megfelelő tempót és erőt tud felmutatni a legkisebb szintű formátumon.

Elkészült a Harcosoknak is a hamarosan webshopban is elérhető, új Ősök Hajnala kezdő pakli, ami sok újított lapot tartalmaz, és egy egészen erős, már már zavaróan jó koncepciót álmodtam meg neki :) Mégis csak Harcos, nem? De!

Régebben, ha Kezdő formátumról volt szó, egyértelműen a Mágus kaszt vitte a pálmát, köszönhetően a gyakori de erős lapjainak. Jelenleg nem tudjuk a pontos erőviszonyokat, hiszen van olyan új lap, ami változtathat ezen, valamint pár lap esetén a ritkaságok is módosultak. De ami biztos, hogy már ezen a formátumon is több féle koncepció hozható létre,...